Kapelsesteenweg 239 - 2180 Ekeren (Antwerpen)
Tel.: 03 500 12 66

Leuke danslessen voor de ideale openingsdans

U hoeft niet langer zenuwachtig of onzeker te zijn om de openingsdans van uw huwelijksfeest voor uw gasten tot een goed einde te brengen. Met onze danslessen in de buurt van Antwerpen wordt dit een hoogtepunt.

Tot de perfectie

De danslessen beginnen steeds met een kennismakingsgesprek. Geef ons uw favoriet nummer door waar u zich goed bij voelt, zodat de lessen volledig worden aangepast aan het liedje. Daarna begint de samenwerking en krijgt u lessen tot het perfect voor u is.

De privélessen worden op afspraak ingepland. De laatste les gaat door op de dag voor het huwelijk en op de feestlocatie zelf. Zo zal u meteen kunnen wennen aan de omgeving.

Professionele lessen

Voor deze lessen, in de regio van Antwerpen, mag u rekenen op een professionele begeleiding. Ze worden gegeven door onze zaakvoerster Olga Terechova-Ivanova. Ze danst sinds haar 4,5 jaar en volgde een vooropleiding voor balletacademie aan de balletschool van Moskou. Als danseres won Olga verschillende nationale en internationale prijzen en wist ze ook diverse Belgische kampioenschappen te winnen. Ze deed eveneens mee aan het televisieprogramma ‘Sterren op de Dansvloer’.

De lessen zitten in onze huwelijkspakketten ‘diamant’ en ‘gold’ inbegrepen.

Maak van uw huwelijk een nog groter succes en meldt u bij ons aan voor de danslessen.

Liefde voor twee bvba
Clikc+